Sètz aquí : Acuèlh > Divèrs, eveniments > Las Calandretas d’Auvèrnhe qu’arrecrutan
emploi
AGENDÀ de l'EMPLEC
emplec
emploi
emploi
Las Calandretas d’Auvèrnhe qu’arrecrutan
Las Calandretas d'Auvèrnhe qu'arrecrutan

Las escòlas laïcas bilingües Calandretas de la Region Auvèrnhe qu’arrecrutan entà hèr professors o professoras de las escòlas.

 

Nivèu escolar :
Lo nivèu exigit entà postular qu'ei la licéncia.

Nivèu de lenga :
Lo nivèu requisit entà passar la jurada en matèria de practica de la lenga occitana que pòt èster compensat per ua motivacion de las hòrtas per ua part, vist que la permèra annada se hè en immersion.

Seleccion :
Ua jurada de preseleccion que's tenerà lo dissabte 23 de març a Massiac (Cantal) abans ua jurada regionau au mes de mai e la jurada "nacionau”.

Formacion :
Après la seleccion, los candidats que partiràn ua annada au centre de formacion Aprene de Besièrs a condar de seteme. Pendent aquera annada, estagis practics en mes d'ua Calandreta e seràn organizats ,deus quaus, daubuns en escòlas de la Region Auvèrnhe.
Après aquera annada de formacion duas autas annadas permeteràn de validar lo Master I e II, en tot practicar per escòlas.

En Region Auvèrnhe, la federacion Auvèrnhe Velai de las Calandretas prevei un besonh de 2 a 4 ensenhaires d'aquiu a 3 ans entà hèr cap au desvolopament de las escòlas d'Orlhac, deu Puei en velai, de Clarmont (projècte) e Langeac.

Entà Postular :
Los candidats que son pregats d'enviar ua letra de motivacion e un CV au secretariat de la federacion de la region Auvèrnhe :18 boulevard de Canteloube, 15000 Aurillac / familha.giacomo@orange.fr

Contacte :
06 83 39 14 33 o http://calandreta-aurillac.blogvie.com